Tervetuloa luotettaville autokaupoille!

Yrityksemme on perustettu vuonna 2013. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä Keski-Suomessa ja Vantaalla. Olemme käytettyihin ajoneuvoihin erikoistunut liike. Olemme halunneet erityisesti panostaa luotettavuuteen ja hyvään palveluun.

Myymme, ostamme, vuokraamme ja välitämme ajoneuvoja. Ostamme käteisellä autoja, moottoripyöriä ja veneitä. Toimitamme ja noudamme ajoneuvoja tarvittaessa ympäri Suomea! Lunastamme loppuvelkasi! Saat erotuksen käteisellä, tilisiirtona tai hyvityksenä vaihtoajoneuvoon.

Vaihtoautojen lisäksi omaamme hyvät yhteydet Ruotsiin ja Keski-Eurooppaan, josta toimitamme ajoneuvoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimitamme asiakkaalle halutun ajoneuvon nopeasti ja edullisesti.

Tiedustele edullista rahoitusta autoihin. Toimimme yhteistyössä Santander Consumer Finance Oy:n, Lähitapiolan ja Svea rahoituksen kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ajoneuvon esittely.
Palvelemme puhelimitse maanantaista lauantaihin 10-19 välisenä aikana.

Riidanratkaisu

– Riitaisat reklamaatiot käsitellään vain ja ainoastaan kirjallisesti sähköpostin välityksellä

– Ensisijaisesti riita-asiat pyritään ratkaisemaan liikkeemme ja asiakkaan välisillä yhteisillä neuvotteluilla

– Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, eikä kuluttajaneuvonnan ehdoituksella, voi yksityinen kuluttaja saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

– Ah Motors Finland noudattaa kuluttajariitalautakunnan suosituksia

AH Motors Jyväskylä

AH Motors Jyväskylä
Yritystie 10
40320 Jyväskylä

Puh. +358 44 559 1649
info [a] ahmotors.fi

AH Motors Vantaa

AH Motors Vantaa
Linnankalliontie 1
01730 Vantaa

Puh. +358 44 9822 618
info [a] ahmotors.fi